Κοπή πίτας του αθλητικού σωματείου ΑΠΟΕΛ Μολάων

Με μεγάλη επιτυχία, σε όμορφη  ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο κέντρο Crystal Manor  η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού σωματείου ΑΠΟΕΛ.  Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας κ.κ. Στυλιανός Κότσαλης,

ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχές για το σωματείο,τους αθλητές,τους προπονητές και το Δ.Σ Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κος Φαφλιάς Ιωάννης αναφέρθηκε στα τμήματα που συντηρεί το σωματείο (τμήματα μπάσκετ,στίβου,βόλεϊ και εκγύμνασης ενηλίκων,)τις διακρίσεις τους και τους προπονητές τους. Στη σύντομη ομιλία του, ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς κος Τριχείλης Ηρακλής  μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας καθώς ήταν και ο ίδιος αθλητής του ΑΠΟΕΛ ως παιδί, ενώ παρότρυνε τους γονείς να κατευθύνουν τα παιδιά τους στο παιχνίδι και τα σπορ. Τέλος μας υποσχέθηκε οτι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα στεγαστούμε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία της ανέγερσης.

Το παρόν στην εκδήλωση του ΑΠΟΕΛ έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,(διοργανώτρια αρχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τη Νότια και Ανατολική Πελοπόννησο με έδρα την Καλαμάτα),Κουτραφούρης Ιωάννης,ο οποίος ευχήθηκε στο σύλλογο,μας παρότρυνε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και μας μετέφερε τις ευχές και του προέδρου της ΕΟΚ κου Βασιλακόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ΑΠΟΕΛ, τίμησε τον αθλητή Μπουτεράκο Ανδρέα για την πρώτη θέση στα 80 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων την αγωνιστική περίοδο 2013. ,και τον προπονητή του Μπουτεράκο Θεόδωρο.

Επίσης τιμήθηκε η ομάδα μπάσκετ του εφηβικού,όπως και ο προπονητής τους Αποστολάκης Γεώργιος,για την πρώτη θέση στον ‘όμιλο Λακωνίας,και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την περίοδο 2013-2014.

Τέλος οι προπονητές του ΑΠΟΕΛ κος Μπουτεράκος Θεόδωρος χαιρέτισε την εκδήλωση με την υπόσχεση της δημιουργίας ¨σχολής στίβου¨ για το ΑΠΟΕΛ ενώ ο κος  Αποστολάκης Γεώργιος έκλεισε την εκδήλωση με την αναφορά του για τα θετικά του αθλητισμού στην υγεία,την διάπλαση σωματική και ψυχική καθώς και την κοινωνικοποίηση του παιδιού.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο κος Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος αντδήμαρχος  ,Σουρλάς Ιωάννης αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα του Ασωπού ,Τσαφατίνου Κατερίνα αντιδήμαρχος,  για τη Δημοτική Ενότητα της Μονεμβασίας , Κοντοσταθάκος Ευθύμιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μολάων, κα Αλειφέρη Παναγιώτα πρόεδρος  του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς.