Η Νικολέττα Ράλλη είναι στο μυαλό, κάτι μαγικό!

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και τις πιο γλυκιές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η Νικολέττα Ράλλη,  μίλησε στο gazzetta.gr και τον Νίκο Μποζιονέλο για την εκπομπή της στο MTV, τη μουσική αλλά και τον Ολυμπιακό

και το αποψινό ματς με τη Γιουνάιτεντ!

Το βέβαιο είναι ότι την κατατάσσεις στις πιο όμορφες Ελληνίδες. Ωστόσο δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο προσόν της: υπομονετική, αξιόπιστη, εγκάρδια και στοργική αναφέρει το ζώδιό της. Πέφτει μέσα σε όλα εκτός από το χρώμα: πράσινο λέει για τους Ταύρους αλλά, όπως θα καταλάβετε, η Νικολέττα Ράλλη και το κόκκινο είναι δύο συνώνυμες έννοιες. Και δεν εννοούμε μόνο το κόκκινο της φωτιάς!
 
Πρώτευσε σε καλλιστεία αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με το modeling. Σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έγινε ευρέως γνωστή ως ηθοποιός από τα «Σφηνάκια» του ALPHA, πέρασε για δύο χρόνια ως παρουσιάστρια στο MAD και το 2011 ανέλαβε τη μεσημεριανή lifestyle εκπομπή «Made in Star» του STAR ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της. Μετείχε στο «Dancing with the Stars 3» και πλέον παίζει… δίπορτο: στον ραδιοφωνικό σταθμό Music 89,2 και στο κανάλι του MTV με την παρουσίαση της εκπομπής «Hit List Hellas» κάθε Παρασκευή στις 21:00 (και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 13:00).
 
Αγοροκόριτσο από μικρή, κι ας μην ξέρει κολύμπι, επιδιορθώνει όποια ηλεκτρική συσκευή κι αν της χαλάσει, είναι φανατική ζώοφιλη και λατρεύει το σκυλάκι της, την Κάντι. Για όσα άλλα δεν γνωρίζετε για τη Νικολέττα, μίλησε στο gazzetta.gr! Και φυσικά για τον Ολυμπιακό, το σύνθημα «κάτι μαγικό» και το αποψινό ματς με τη Γιουνάιτεντ!
 
 
Είσαι στην τηλεόραση, αλλά και στο ραδιόφωνο… Αν σε καλούσαν να διαλέξεις ένα από τα δύο, τι θα κρατούσες;
«Μου βάζεις δύσκολα τώρα.. Παρότι ανήκουν και τα δύο στα media, για εμένα είναι τελείως διαφορετικά και το καθένα έχει την δική του “ομορφιά”. Αν επιμένεις όμως και πρέπει να απαντήσω, θα σου πω το ραδιόφωνο, για τον λόγο ότι είναι πιο δύσκολο και για εμένα αυτό είναι πρόκληση. Στη συγκεκριμένη δουλεία ισχύει το “Words speak louder than action”».
 
Παρουσιάζεις το «Hit List Hellas» στο MTV με τον κόσμο να επιλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια. Το δικό σου Top 5;
«Για να κάνω και εγώ την επανάστασή μου θα σου κάνω ένα διαφορετικό top 5 από αυτό του Hit List Hellas.
1) Hey Jude- The Beatles.
2) Lady grinning soul- David Bowie.
3) Μην τον ρώτας τον ουρανό- Δήμητρα Γαλάνη.
4) shine on your crazy diamond- Pink Floyd.
5) Damn your eyes – Etta James».
 
Θα πρότεινες κάποια άλλη, νέα εκπομπή στο MTV δικής σου έμπνευσης;
«Το έχω κάνει ήδη και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, η συνέχεια επί της οθόνης! Πέρα από αυτό το concept όμως, σε ότι κάνω μη πρωτότυπο, θέλω να βάζω τη δική μου πινελιά».
 
 
Αγαπημένος τραγουδιστής;
«Ο David Bowie! Πάντως το αγαπημένο μου συγκρότημα στο γυμνάσιο ήταν οι Metallica. Ακόμα και σήμερα θυμάμαι απ’ έξω τους στίχους των τραγουδιών τους, σχεδόν από όλα τα albums τους».
 
Για συναυλία ποιου συγκροτήματος θα παρατούσες τον καλό σου (κι ας είχε ετοιμάσει ρομαντική βραδιά με κεριά κλπ.);
«Για τους Pink Floyd (αν υπήρχαν!) θα άφηνα μια ρομαντική βράδια. Οχι όμως τον καλό μου, γιατί θα ερχόταν μαζί μου!».
 
Αγαπημένη ταινία;
«Αγαπημένη  μου ταινία όλων των εποχών είναι το “Once Upon A Time In America”».
 
 
Σε ποια θεατρική παράσταση ή σειρά θα ήθελες να μετάσχεις;
«Θα ήθελα να είχα τα απαραίτητα προσόντα και να υποδυόμουν την Christine Daae στο μιούζικαλ “Το φάντασμα της όπερας”».
 
Τι παρακολουθείς από την ελληνική τηλεόραση και πότε κάνεις άμεσα ζάπινγκ;
«Χαίρομαι γιατί στην Ελλάδα φέτος και εν καιρώ κρίσης έχουμε πολύ ωραίες παραγωγές. Βλέπω τις εκπομπές “JOY” του ΣΚΑΪ, “Σε πρώτο πλάνο” του ΑΝΤ1, “60′ Ελλάδα” και “360 μοίρες” του ALPHA ενώ… ένοχη απόλαυση μου, επειδή τρώω πολύ καζούρα., είναι το “Πάμε Πακέτο” και φυσικά το “Φως στο τούνελ”. Άμεσα ζάπινγκ κάνω σε εκπομπές κυρίως πολιτικού περιεχομένου, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι και δεν ξημερώνει ποτέ».
 
Για ποια πράγματα έχεις μετανιώσει;
«Που σε κάποια θέματα στη δουλειά μου δεν υπήρξα λίγο (τόσο δα) πονηρή και ακόμα δεν έχω βάλει μυαλό. Νομίζω ότι στη φύση της δουλειάς μας απαιτείται».
 
 
Τι φοβάσαι;
«Έχω τη πιο περίεργη φοβία που θα έχεις ακούσει: φοβάμαι τις κάμπιες!».
 
Ποιο είναι το πιο αποτυχημένο φλερτ που σου έκαναν;
«Δεν θα σου απαντήσω για εμένα, άλλα γενικά. Δεν θεωρώ κανένα φλερτ αποτυχημένο, από τη στιγμή που κάποιος άντρας βλέπει κάποια γυναίκα που του αρέσει και την πλησιάζει, ενώ άλλοι γυρνούν πλάτη και απλά δεν το τολμάνε, μπράβο του».
 
Οταν η Νικολέττα Ράλλη είναι ερωτευμένη…
«…δεν είναι ενθουσιασμένη».
 
 
Ολυμπιακός από κούνια;
«Οταν ήμουν μικρή και δεν ήξερα, ήμουνα Παναθηναϊκός, επειδή λόγω της γειτονιάς μου (Γκύζη) έβλεπα παντού πράσινα. Μετά έγινα Ολυμπιακός! Αλλά φυσικά υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».
 
Πόσο συχνά πηγαίνεις στο Καραϊσκάκη;
«Δυστυχώς έχω πολύ καιρό να πάω λόγω άτσαλου προγράμματος και έχω και ένα κόλλημα: το ποδόσφαιρο ή το βλέπω live ή καθόλου. Διαβάζω απλά τις αθλητικές ειδήσεις».
 
Πιο σύνθημα του Ολυμπιακού σιγοτραγουδάς;
«Το “είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό”. Το αστείο είναι ότι το τραγουδώ μόνη μου σε άσχετες στιγμές!»
 
Τι ελπίδες έχει να προκριθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
«Πολλές και… γιατί όχι; Μπάλα είναι και γυρίζει!».
 
Αν σε ρωτούσε ο Μίτσελ «ποιον παίκτη να πάρω;», θα πρότεινες τον…;
«…Μήτρογλου!».