Μπαράζ συλλήψεων στους νομούς της Πελοποννήσου

sillipsi7flynewsΣυνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία 29χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί μπήκε σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.

Επιπλέον, σε βάρος της 29χρονης εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις, μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λειβαδιάς και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπές.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, καθώς και ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αλλοδαπό συνεπιβάτη του σε λεωφορείο, ένα πορτοφόλι που περιείχε διάφορα έγγραφα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα στο  σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού Αθηνών, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αποσκευή ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε το πορτοφόλι, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Την 12-2-2014/12.00 στο Κοκκώνι Κορινθίας, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός (ΡΟΜΑ), γιατί μαζί με (3) ημεδαπούς (ΡΟΜΑ) ηλικίας  27,23 και 19 ετών αντίστοιχα και (1) 65χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι και αναζητούνται. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, διέπραξαν (2) ληστείες και (3) κλοπές σε οικίες. Σε  έρευνα που έγινε στις οικίες και καταλύματα που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι, βρέθηκε πλή-θος τιμαλφών και λοιπών αντικειμένων. Με τη δράση τους οι κατηγορούμενοι απο-κόμισαν προϊόντα ληστειών και κλοπών, αξίας περίπου 10.000 €.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ένας (1) 47χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατελήφθη να κατέχει δύο (2) μαχαίρια, με μήκος λάμας -9- και -13- εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατήγγειλε ψευδώς κλοπή τριάντα (30) μελισσοκυψελών, ιδιοκτησίας ημεδαπού, για τη συντήρηση-φροντίδα των οποίων ήταν υπεύθυνος. Όπως προέκυψε μέρος αυτών, τις είχε πωλήσει έναντι χρηματικού ποσού σε ημεδαπό.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και ένα (1) δισκίο που εμπίπτει στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μία (1) 42χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.