Πολλαπλές συλλήψεις σε Λακωνία, Κορινθία και Αρκαδία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, ένας 37χρονος ημεδαπός,

γιατί κατείχε μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 23χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στα Ταρσινά Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τρεις ημεδαποί ΡΟΜΑ, δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 23 ετών και ένας 22χρονος, γιατί προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία  72χρονη ημεδαπή, για οφειλές προς το Δημόσιο.  Ειδικότερα, σε βάρος της 72χρονης, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -164.072,44- ευρώ.
Η 72χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, για υπεξαίρεση.  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Ισθμού-Επιδαύρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.  

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (12.2.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο Παραδείσι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και ένα κυνηγετικό όπλο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ρουμανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ανθρώπων, που έγινε το έτος 2012 στη Ρουμανία.
Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση των Νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες το πρωί, μετά από αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 45χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν:

•Περίστροφο.
•Είκοσι πέντε φυσίγγια.
•Δισκίο, που εμπίπτει στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.