Ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές και επιθέσεις στην Πελοπόννησο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, καθώς και ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, γιατί σε έλεγχο

πριν την είσοδο τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας του «Αστέρα Τρίπολης», κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά ποσότητα κάνναβης, βάρους -17,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

*Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο φυτά κάνναβης, ύψους -10- εκατοστών, ένας κλώνος με φύλλα κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε διάφορα έγγραφα, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το είχε αφαιρέσει ο 28χρονος την 25.9.2013, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από 31χρονο ημεδαπό και το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

*Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 26χρονο ομοεθνή του. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

*Συνελήφθη χθες στο Κοκώνι ένας 49χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Μονομελούς Πλημ-κείου Κορίνθου, με την οποία καταδικάζεται σε φυλάκιση 40 ημερών για  κλοπή.

*Χθες, στο Λουτράκι Κορινθίας, 2 άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. Λουτρακίου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια περί ώρα 12.45 κατά τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσαν από τον ταμία υποκαταστήματος Ο.Τ.Ε. Λουτρακίου χρηματικό ποσό, tablet  PC, φορητούς Η.Υ., κάρτες και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και αναζητούνται. Προανακρίσεως επελήφθη το Α.Τ. Λουτρακίου.

*Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στο 95ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 20 και 17 ετών αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, οι ανωτέρω μαζί με ακόμα ένα άτομο που αναζητείται, αφού αρχικά προσέγγισαν 72χρονο ημεδαπό, με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, εντόπισαν τον 20 και τον 17χρονο και τους συνέλαβαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του έτερου συνεργού τους.

*Συνελήφθη στην Πάτρα 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 22 ετών και συνολική χρηματική ποινή 91.700 €, για τις πράξεις της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα από κοινού και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παράνομη  οπλοφορία.

*Συνελήφθη χθες στο Αίγιο ένας 45χρονος ημεδαπός, για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 74.325 €.