Λακωνία:Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οχήματα και κατάστημα στη Σπάρτη Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός,

σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (13.1.2014) το βράδυ, έως και χθες (14.1.2014) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, διέρρηξε τρία (3) οχήματα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρήματα και διάφορα αντικείμενα.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ο 28χρονος εντοπίστηκε σήμερα (15.1.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας και συνελήφθη.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, είχε διαπράξει και τις παρακάτω περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών, στη Σπάρτη Λακωνίας:
•    Βραδινές ώρες της 5.1.2014, διέρρηξε όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
•    Κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 9.1.2014, έως το πρωί της 10.1.2014, διέρρηξε όχημα ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.
•    Βραδινές ώρες της 10.1.2014, διέρρηξε τέσσερα (4) οχήματα ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
•    Την 11.1.2014 και πρώτες πρωινές ώρες, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.
Στην κατοχή του βρέθηκε το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.