Προβλήματα στους Μολάους από έντονη βροχόπτωση {pcs}

Έντονες βροχοπτώσεις από χτες μέχρι και σήμερα το πρωί στην περιοχή των Μολάων μέ ύψος βροχόπτωσης πάνω από 70 χιλιοστά δημιούργησαν προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο στο ύψος της διασταύρωσης προς Ασωπό

με αποτέλεσμα να γίνει και διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις πρωινές ώρες 5 έως 9 αφού ο όγκος του νερού ήταν πολύ μεγάλος και ξεχείλησαν οι παράπλευροι χείμαρροι και τα νερά κάλυπταν μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος.

Επί τόπου άμεσα βρέθηκαν συνεργεία του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Σουρλάς και Κώστας Μαυρομιχάλης με μηχανήματα του Δήμου, ο Διοικητής Παν. Γιάννου και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων. Με το φως της ημέρας οι παλαιότεροι θυμήθηκαν παλιότερες εποχές αφου ειδαν τον κάμπο της Μεταμόρφωσης και της Συκιάς πλημμυρισμένους στη περιοχή του γερμανικού αεροδρομίου όπου βρίσκεται η καταβόθρα στην οποία καταλήγουν τα νερά από τις ποταμιές.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας κεραυνός έπληξε τον καθεδρικό Ναό της Γεννήσεως Χριστού της πόλης των Μολάων προκαλώντας αρκετές ζημιές στον Ιερό Ναό αλλά και στα γύρω της πλατείας κτίρια οικίες και καταστήματα σε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό κυρίως υλικό.

{gallery}molaoiplimmires{/gallery}