Επιτυχημένη η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Σπάρτη

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Sparta Inn » (Θερμοπυλών 109), στη Σπάρτη.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας και Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, κ. Ηλίας Στρατηγάκος, πρώην Γραμματείς της Νομαρχιακής Επιτροπής, πρώην υποψήφιοι Βουλευτές Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, ιδρυτικά Μέλη του Κινήματος, τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, Μέλη των Συντονιστικών των Δημοτικών Οργανώσεων του Νομού και πολλοί Φίλοι και Μέλη του Κινήματος.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Νίκος Ι. Κουφός και ακολούθησε η ομιλία του  κ. Γρηγοράκου, ο οποίος αναφέρθηκε στα κυριότερα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και τόνισε ότι :

« ως υπουργός, ενώνω τις δυνάμεις μου με τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη και προσπαθώ συνεχώς να απαλύνω το δυσβάστακτο φορτίο κάθε πολίτη της ελληνικής κοινωνίας, από την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου ».

Ακολούθως το λόγο πήραν ο κ. Στρατηγάκος και πολλά παλαιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας. Όλοι οι ομιλητές, επεσήμαναν τα πολιτικά και κοινωνικά αίτια που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κρίση και τόνισαν την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης της δημοκρατικής παράταξης, προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα και η κοινωνική ηρεμία ώστε να ανταπεξέλθει η πατρίδα μας στις υποχρεώσεις της και να ξεπεράσει τα μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα.

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή
Λακωνίας