Αγιασμός του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων

Την Δευτέρα 14 Οκτώβριου 2013 έγινε η τελετή του Αγιασμού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων οπου στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Πακίων. Στη μικρή τελετή παραβρέθηκαν, Ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης

ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Πακίων κ. Καρούνης Μιχάλης και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κα. Καλαμβόκη , η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πακίων κα Πανουργιά καθώς ο Πρόεδρος κ. Καρούνης και η Γραμματέα του Συλλόγου ”Η ΒΡΥΣΟΥΛΑ” κα. Κρυπωτού που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή.

Ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Λεγάκης Παναγιώτης τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά. Επίσης πρόσθεσε προς την Προϊσταμένη του Σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό ότι όλοι οι ενορίτες των Πακίων έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν όταν το σχολείο χρειαστεί τη βοήθειά τους.

Η Προϊσταμένη του Σχολείου κυρία Αλειφέρη Παναγιώτα ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην τελετή και για τις ευχές τους που όπως είπε τις έχουν ανάγκη. Όλοι οι παραβρισκόμενοι ευχήθηκαν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά. Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

{youtube}ZvMqxJ8jDuU{/youtube}