Μεσσηνία:Συνελήφθησαν εννέα άτομα για τυχερά παιχνίδια

tzogos2-flynews

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (14-9-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας,

οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας από 50 έως 72 ετών, καθώς και ένας (1) 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αιγύπτου, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμα μία (1) 49χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφενείο ιδιοκτησίας της 49χρονης, όπου κατελήφθη ένας (1) 50χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, την διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «κύβοι – ζάρια».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) ζάρια καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.160- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ