Σχεδόν έτοιμος ο παιδικός Σταθμός στον Αγ.Ιωάννη Γλυκόβρυσης

Αυτοψία για την αδειοδότηση ούτως σώστε να ξεκινήσει την λειτουργία του ο παιδικός σταθμός στον Αγ. Ιωάννη του Δήμου Ευρώτα πραγματοποιήθηκε από επιτροπή συνοδευμένο από τον Δήμαρχο Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη.

30 και πλέον μικρά παιδιά θα μπορέσουν να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού παιδικού σταθμού, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες του σήμερα.
Άνετοι χώροι και σύγχρονος εξοπλισμός δημιουργούν έναν πρότυπο σταθμό
με ασφάλεια για την οικογένεια ενώ στους εξωτερικό προαύλιο θα δημιουργηθούν και εγκαταστάσεις για την εκμάθηση των Αρχών της Γεωργίας και της προστασίας του Περιβάλλοντος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης σημείωσε την σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης της αδειοδότησης για την ομαλή λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ τόνισε πως «ο συγκεκριμένος σταθμός θα είναι ένας πρότυπος πολυχώρος που από την μια πλευρά θα διασφαλίζει την ασφαλής φιλοξενία των παιδιών ενώ παράλληλα θα αναπτυχθούν και δράσεις μοναδικές για τα δεδομένα της Λακωνίας που θα συμβάλουν στην εκμάθηση των νέων δομών που επιτάσσει το σήμερα στον χώρο της Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ θα αναπτύξει το αίσθημα της προστασίας του περιβάλλοντος»

Το έργο μετά από χρόνια ανασταλτικά προβλήματα δίνεται στους δημότες έπειτα από σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου, θέτοντας έτσι την βάση για την αναβάθμιση των δομών στον χώρο της παιδείας.