ΓΣ της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μονεμβασιάς

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στους Μολάους πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η γενική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Δήμου Μονεμβασιάς του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου

για το 1ο Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 10 μέχρι 14 Ιουλίου 2013, στο γήπεδο TAE KWO DO στο Φάληρο.

Στην συνέλευση πήρε μέρος η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της οργάνωσης του Δήμου Μονεμβασιάς του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος τόσο για τις θέσεις όσο και για το καταστατικό του κόμματος και έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για τη δημιουργία ενός κόμματος των μελών, πλουραλιστικό, πολυτασικό και δημοκρατικό, ανοιχτό στα μέλη του και στην κοινωνία.

Αναδείχθηκε τέλος η ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης αριστεράς με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, η οποία θα έχει συγκεκριμένο σκοπό και στόχο: να σταματήσει την καταστροφική πορεία της χώρας από την μνημονιακή πολιτική που ακολουθείται και να την οδηγήσει σε τροχιά ανασυγκρότησης.

Επίσης στις 29 και 30  Ιουνίου 2013 διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Οργάνωσης Μελών Δήμου Μονεμβασιάς  για το 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Ο δρόμος για την επιτυχία του Συνεδρίου του κόμματός  μας  έχει ανοίξει, θα τον βαδίσουμε με αισιοδοξία και πίστη στις αρχές μας και την δύναμη των ιδεών μας.