Παραβατικότητα σε νομούς της Πελοποννήσου!

astunomia_2Φθορές ξένης ιδιοκτησίας
Την 1-7-2013/01.55 στην Πάτρα, άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας πέτρες και σιδερένια αντικείμενα, έθραυσαν τους υαλοπίνακες κεντρικής εισόδου ξενοδοχείου. Δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη φυγόδικου
Την 01-7-2013/08.05 στην Πάτρα, συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατόπιν εντάλματος σύλληψης δικαστηρίου, κατηγορούμενος  για απόπειρα ανθρωποκτονίας.  

Συνελήφθη, σήμερα (1-7-2013) το μεσημέρι, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, μία (1) 39χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από ημεδαπό χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (1-7-2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, σήμερα (1-7-2013) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τρία δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τα οποία κατασχέθηκαν.