Απονομή διπλής πλατίνας στον Παντελή Παντελίδη

Toν  χώρο από όπου ξεκίνησε, διάλεξε ο Παντελής Παντελίδης με τους συνεργάτες του για να γιορτάσει τη μεγάλη του επιτυχία και τη διπλή πλατίνα του album του «Αλκοολικές οι νύχτες».Έτσι, το ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, στη λεωφόρο Ποσειδώνος

από νωρίς άρχισε να γεμίζει από φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους του Παντελή, από τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8  που πήγαν για να γιορτάσουν μαζί του και να ακούσουν τις επιτυχίες του, αλλά και το καινούργιο του τραγούδι «Όνειρο ζω».
Η εκπρόσωπος του ΔΡΟΜΟΣ FM, Γιώτα Τσιμπρικίδου θύμισε στους παρευρισκόμενους πόσες πολλές επιτυχίες έκανε ο Παντελής Παντελίδης από το πρώτο album … «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», «αλκοολικές οι νύχτες» … και κάλεσε τη διευθύνουσα σύμβουλο της MINOS EMI , Mαργαρίτα Μάτσα για να ξεκινήσει η απονομή.
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε πείσμα πολλών ο καλλιτέχνης που ήρθαμε απόψε να τιμήσουμε, όχι μόνο μπήκε με ορμή στα δισκογραφικά δρώμενα 1 χρόνο πριν, αλλά στην κυριολεξία ΣΑΡΩΣΕ !!
Άρχισε να κάνει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, από την στιγμή που παίχτηκε το πρώτο του τραγούδι στα ραδιόφωνα. Κάθε τραγούδι του κυνηγάει σε πρωτιές το προηγούμενο.
Πάνω από 60 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube ! 6 φορές όσο πληθυσμός της Ελλάδας. Και το καινούργιο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε έχει ήδη 400.000 χτυπήματα !
Σπάνια σε ένα άλμπουμ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. Ο Παντελής το κατάφερε.
Και πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ένας ευαίσθητος δημιουργός, ένας συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος με συναίσθηση ότι ήρθε όχι απλώς για να ταράξει εφήμερα τα νερά της δισκογραφίας, αλλά για να μείνει και να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες.» είπε η Μαργαρίτα Μάτσα και απένειμε στον Παντελή τη διπλή του πλατίνα.
Ο Παντελής την αφιέρωσε στη μητέρα του ευχαριστώντας την, όπως και την υπόλοιπη οικογένεια του, για την συμπαράσταση της και τη στήριξη της, και ζητώντας της συγγνώμη για τα βράδια που δεν την άφηνε να κοιμηθεί όταν με την κιθάρα του έπαιζε τα τραγούδια του.
Με την παρουσία τους τον τίμησαν ο Βασίλης Καρράς, η Αμαρυλλίς, με την οποία τραγούδησαν τις «διαταγές», το τραγούδι που της έγραψε, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Χατζίδου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Νίκος Ζωϊδάκης ,ο Γιάννης Ιερεμίας, ο Κων/νος Ρήγος και πολλόί άλλοι.
Ο Παντελής Παντελίδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τον επιχειρηματία του Κώστα Μπερτάκη, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, τους φίλους του και κυρίως τον κόσμο που αγάπησε τα τραγούδια του και στη συνέχεια ερμήνευσε ζωντανά όλες του τις επιτυχίες.