Αστυνομικό Δελτίο Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Τρίπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ένας 18χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον ο ανωτέρω κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Καμάρι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς Αττικής, για ληστεία και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.

Συγχρόνως, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 1ο χλμ της Ε.Ο Κορίνθου-Εξαμιλίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 30χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφού μπήκε σε κατάστημα-ζαχαροπλαστείο ημεδαπού, αφαίρεσε χρήματα. Στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 46χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Ταυτόχρονα, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 28χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και 4 δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 3 αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Βοχαΐκό Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφού την τραυμάτισαν με την χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου, στη συνέχεια προσπάθησαν να αφαιρέσουν χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Συνελήφθησαν, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο Έλληνες ηλικίας 55 και 48 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μετά από φραστικό επεισόδιο, τραυμάτισε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου 46χρονο ημεδαπό. Ο 46χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.