Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Κρανίδι από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, μία 37χρονη, γιατί προσπάθησε να εξαργυρώσει σε υποκατάστημα τράπεζας, πέντε χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας -100- δολαρίων το καθένα, τα οποία ήταν προφανώς πλαστά και κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο αλλοδαποί, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 34χρονη υπήκοος Ρουμανίας, γιατί στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και δύο δισκία τα οποία εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Παράλληλα, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Περιγιάλι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 22 ετών, γιατί στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 40 πακέτα τσιγάρων, τα οποία προόριζαν προς πώληση και τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου.
Τέλος, συνελήφθη χθες στη Γαστούνη Ηλείας, ένας 29χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7,6 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.