Συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη στην Πάτρα ένας 44χρονος, γιατί αφού μετέβη σε περίπτερο, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφού την τραυμάτισε στο πόδι με αιχμηρό αντικείμενο, αφαίρεσε χρηματικό πόσο.  

Συνάμα, συνελήφθησαν στο Αίγιο δύο άνδρες, γιατί εισήλθαν σε χώρο του εργοστασίου Χαρτοποιίας Αιγίου και αφαίρεσαν σιδερένια καλύμματα ηλεκτροκινητήρων και κοιλιοδοκούς.

Επίσης, στα χέρια της Αστυνομίας Πατρών έπεσε ένας 37χρονος, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, στο χώρο στάθμευσης του Γ.Π.Π.Ν. Ρίου, διέπραξε 7 κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, έγγραφα και αντικείμενα.

Παράλληλα, συνελήφθη στο Ψάρι Βάρδας Ηλείας, ένας 47χρονος, γιατί κατελήφθη να καλλιεργεί σε περιφραγμένο και ασφαλισμένο οικόπεδο, ιδιοκτησίας του, 12 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.  

Τέλος, συνελήφθη στην Περαχώρα Κορινθίας, συνελήφθη 27χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα αποξηραμένων φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 5 δισκία φαρμάκου, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, 1 φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων. Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, προαναφερόμενος είναι δράστης κλοπής, πράξη που έλαβε χώρα την 1-3-2013/05.30, στην ως άνω περιοχή.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Περαχώρα Κορινθίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης, -5- δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, -1- φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, -2- μαχαίρια, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα. Επιπλέον κατά την έρευνα, βρέθηκε μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, που όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει ο 27χρονος, μαζί με ακόμη ένα άτομο, την 1-3-2013 από οικία ημεδαπού, στην Περαχώρα Κορινθίας και η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 41χρονος ημεδαπός και ένας ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, το προηγούμενο βράδυ, αφαίρεσαν εξαρτήματα από τροχό οχήματος ημεδαπού. Επιπλέον, κατηγορούνται και για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς κατά την εκκίνηση του οχήματος από τον ιδιοκτήτη, αποσυνδέθηκε ο τροχός αυτού.