Έπεσαν οι υπογραφές για το Περιφερειακό Ιατρείο Μεθώνης

tatoulisflynewsΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής Περιφερειακού Ιατρείου

Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Μεθώνη στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 270.000 €.

Η πράξη αφορά στην ανέγερση ενός νέου ισογείου κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί το «Περιφερειακό Ιατρείο» της Μεθώνης Δήμου Πύλου-Νέστορος. Το νέο κτίριο είναι εμβαδού 75.96m2 και όγκου 361,33m3. Η κεντρική είσοδος έχει τοποθετηθεί σε ημιυπαίθριο χώρο εμβ. 10,55 m2. Στο χώρο αυτό υπάρχει πρόβλεψη πρόσβασης ΑΜΕΑ.
Το κτίριο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο Εμβ.:306,26μ2 μέσα στο σχέδιο πόλης Μεθώνης του Δήμου Πύλου Νέστορος. Εσωτερικά το κτίριο αποτελείται από τρεις χώρους: τα δύο εξετάστηρια – Γραφεία Ιατρών και την Αναμονή των ασθενών με λουτρό ΑΜΕΑ. Το κτίριο θα έχει τετράριχτη στέγη και ξύλινο στέγαστρο με επικάλυψη από κεραμίδια. Στο οικόπεδο θα τοποθετηθεί περίφραξη με στηθαίο από μπετόν και κάγκελα. Ο περιβάλλων χώρος θα είναι καλυμμένος με πλάκες πεζοδρομίου έκτος από τα σημεία στα οποία προβλέπεται φύτευση δέντρων. Το Περιφερειακό Ιατρείο θα ανήκει στο Κ.Υ. Πύλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ