Εκλογές 2012! Όλα στο φως μόνο στον fly 89.7 και flynews.gr

Οι εκλογές, λοιπόν, είναι προ των πυλών … Εδώ και χρόνια είχαμε μάθει σε μία διαφορετική προεκλογική περίοδο, είχαμε συνηθίσει να είμαστε προσηλωμένοι στο χρώμα που ο καθένας από εμάς υποστήριζε

και φυσικά μπαίναμε ακόμα και στη διαδικασία να παρεξηγηθούμε με τους … αλλόθρησκους! Τώρα, ο Έλληνας, όπως φαίνεται τουλάχιστον, αντιμετωπίζει διαφορετικά όσα ακούει, τα κρίνει, τα αξιολογεί, πολλά από αυτά τα έχει ήδη απομυθοποιήσει και απαξιώσει, με αποτέλεσμα με αυτή του στάση να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δώσει τις εξετάσεις τους εδώ και χρόνια. Κάποιοι πιστεύουν ότι τις πέρασαν, κάποιοι όχι. Τα μικρά κόμματα, συνήθως, αρκούνται στην καταστροφολογία και την άρνηση, δίχως να αντιπροτείνουν, δίχως να μπορούν να ορθώσουν ισχυρό λόγο και προοπτική για το αύριο. Τα νέα κόμματα αποτελούν ίσως μία προοπτική, ωστόσο υπολείπονται των δύο μεγάλων κομμάτων στο ότι δεν έχουν δοκιμαστεί, δεν έχουν ψηθεί, να το πούμε απλά, στον πολιτικό βίο, ώστε να βεβαιωθούν και οι ψηφοφόροι ότι δε θα πέσουν ξανά θύματα εξαπάτησης.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και με την προσπάθεια που κάνουν οι μεγάλοι να αποτινάξουν το μανδύα του μνημονίου και να φέρουν αέρα ανανέωσης με νέα άφθαρτα πρόσωπα. Βέβαια, όπως είπε και χθες μία κυρία “όλοι άφθαρτοι μπαίνουν … το θέμα είναι πώς βγαίνουν”. Άρα, το θέμα δεν είναι αν μέχρι πρότινος δεν είχαν το αξίωμα του βουλευτή. Το θέμα είναι αν στο εξής θα το τιμήσουν ή θα καταχωρηθούν και αυτοί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Όπως και να έχει, ο fly 89.7 και η ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου flynews.gr έχουν αποφασίσει σε αυτές τις εκλογές να μη σας κρύψουν τίποτα! Να σας πούν όλη την αλήθεια για τους υποψηφίους έχοντας συναίσθηση της σημασίας της ψήφου σε αυτές τις εκλογές. Τις επόμενες δύο εβδομάδες λοιπόν θα φροντίσουμε να σας παρουσιάσουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τους υποψηφίους…