Κοπή πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παρόρι 2011

Ο  Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΠΑΡΟΡΙ 2011» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανείων, στο κατάστημα του κ. Παναγιώτη Στελλάκου. Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος π. Λάζαρος Σκάγκος,

ο οποίος δεήθηκε «Υπέρ υγείας» των μελών του Συλλόγου, καθώς και των απανταχού της Γης Παροριτών και των οικογενειών τους.
Στη συνέχεια 35 και πλέον πιτσιρίκια από το Παρόρι, το Μυστρά και τη Σπάρτη έψαλαν τα κάλαντα και απήγγειλαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια. Η εμφάνιση του Άι Βασίλη ενθουσίασε τα  παιδιά που τον περίμεναν να τους μοιράσει δώρα, να φωτογραφηθούν μαζί του και να  διασκεδάσουν με δημιουργικά παιχνίδια και κατασκευές.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, οι Αντιδήμαρχοι κα Τζένη Παπαστάθη  και κ. Χρήστος Μπουγάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σουμάκης, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Παρορίου κ. Σταύρος Περγαντής καθώς και πάρα πολλοί κάτοικοι του Παρορίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Σταυράκος ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες που προσέφεραν τα γλυκίσματα της εκδήλωσης και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Τζίνα Σαμπανίδη, Δημήτρη Βελώνη και Κώστα Κοκκίνη αντάλλαξαν ευχές για τη Νέα Χρονιά με τους παρευρισκόμενους, τους οποίους και  ευχαρίστησαν για τη ενεργό συμμετοχή τους στις δράσεις του Συλλόγου.