Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ: 2-2! Συνέχεια στην παράδοση!

asterasofi-flynewsΗ παράδοση που φέρνει Αστέρα και ΟΦΗ να αναδεικνύονται ισόπαλοι στα παιχνίδια της Τρίπολης συνεχίστηκε και σήμερα, αφού ο μεταξύ τους  αγώνας έληξε 2-2. Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μετά από ένα καλό σουτ του Φρανκού στο 9’…

πήρε το προβάδισμα στο σκορ τρία λεπτά αργότερα,  όταν μετά από σέντρα του Φρανκού από αριστερά, ο Βαντίνιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ.
Ο Αστέρας πίεσε ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο του και προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα του απειλώντας την εστία των φιλοξενουμένων.

Τρία λεπτά μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος, ο Χούλι είδε εκτός θέσης τον Σαχσανίδη και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Στο 18’ ο Ναβάρο σέντραρε από δεξιά, ο Φρανκού έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σαχσανίδης απέκρουσε την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα και ενώ η πίεση του Αστέρα συνεχίζεται, ο Έγκον σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του ΟΦΗ.

Στο 30ο λεπτό ο  Μάντζιος βγήκε  τετ α τετ με τον Στεφανάκο, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα. Δε συνέβη όμως το ίδιο και ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Ζορμπά από αριστερά, ο Μάντζιος με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων δεν κράτησαν για πολύ, αφού στο 36ο λεπτό ο Φρανκού με το Ναβάρο έπαιξαν εξαιρετικά το «1-2» από τη δεξιά πλευρά και ο Φρανκού με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα (2-1).

Στο 41′ το δυνατό σουτ του Χούλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκει στον ΟΦΗ, όταν μετά από κεφαλιά του Ταυλαρίδη στο 44ο λεπτό, ο Στεφανάκος απέκρουσε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη καλή επιθετική ενέργεια ήρθε από τον Μπρέσκα, το σουτ του οποίου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σαχσανίδης στο 71ο λεπτό.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73’ όταν μετά από κεφαλιά του Παπουλή από τη μικρή περιοχή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα (2-2). Ο Παπουλής είχε ακόμα μία καλή στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το πλασέ του στο 84’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Στεφανάκου. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα στις καθυστερήσεις κράτησε την ισοπαλία, όταν απέκρουσε το σουτ του Μάντζιου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΟΦΗ έληξε ισόπαλο 2-2 και από αύριο το πρωί, η σκέψη όλων μεταφέρεται αποκλειστικά και μόνο στον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη 4 Απριλίου (16.30) με τον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Αστέρας Τρίπολης: Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πουλίντο (56’ Ροτζέριο), Κουρμπέλης, Λαδάκης, Αλβάρες, Ναβάρο (46’ Μπρέσκα), Χούλι, Έγκον (70’ Ουσέρο), Φρανκού.
ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς (80’ Μονιάκης), Ταυλαρίδης, Βαντίνιο (46’ Πίτσος), Κάλαιντζιτς, Βερόν, Γεωργίου, Ζόρντι Λόπεζ (46’ Ουκάρ), Μάντζιος, Παπουλής.