ΑΕ Σπάρτη – ΑΟ Κυπαρισσίας 2-1 – Η πορεία προς την Γ’ Εθνική συνεχίζεται…(vd)

Παρουσία 3.000 οπαδών της και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΑΕ Σπάρτης νίκησε με 2-1 και πλέον έχει τον έλεγχο της υπόθεσης της ανόδου, καθώς στη χειρότερη περίπτωση θα οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ με την Κυπαρισσία, στις 7 Ιουνίου.

Οι Σπαρτιάτες πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας, βέβαια, με την Κυπαρισσία, αλλά με τη διαφορά τερμάτων να μην προκύπτει υπέρ καμίας εκ των δύο ομάδων (2-2) θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ, αν κάνουν το δύο στα δύο στα παιχνίδια που απομένουν με Πανθυρεατικό (εκτός) και ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (εντός).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στηρίζει εμπράκτως την ΑΕ Σπάρτης για να την οδηγήσει στις επαγγελματικές κατηγορίες, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που κατέκλυσαν το δημοτικό στάδιο, κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Η Σπάρτη είχε από τα πρώτα λεπτά την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι και κατόρθωσε να την μετατρέψει σε γκολ μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Σεμερτζίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Κυπαρισσίας και να βάζει φωτιά στις εξέδρες.

Η Κυπαρισσία προσπάθησε να απαντήσει στο 35′, ενώ το δημοτικό στάδιο της Σπάρτης πήρε και πάλι φωτιά στο 44′, όταν ο Χαλίλι έγραψε το 2-0, δίνοντας στην ομάδα μας προβάδισμα απευθείας ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία ήταν αυτή που με μια φάση, κατόρθωσε να μειώσει στο σκορ με τον Θεοδωρακόπουλο στο 75′ και ουσιαστικά να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της ανόδου, καθώς αν και οι δύο ομάδες κάνουν το δύο στα δύο, στα ματς που απομένουν, θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ, στις 7 Ιουνίου σε ουδέτερο γήπεδο στο Αργος ή την Κόρινθο.

Και αυτός ο αγώνας μεταδόθηκε σε απευθείας από τον FLY 89.7 radio!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ:

A.E. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς (76′ Πολυκρέτης), Πανάκης, Σπηλιωτόπουλος, Κόπελας, Χοτζάϊ, Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Γεωργακόπουλος (62′ Πετρόπουλος), Χαλίλι (89′ Γκολέμης), Αναστασάκος.

A.O. Kυπαρισσίας: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Ντιόπ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Θεωδορακόπουλος, Καραντζούλιας, Παναγόπουλος Φ., Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου Χ.

Το video του FLYNEWS.GR με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα!

video: Μπάμπης Γκλέκας

{youtube}ZD3UtHyN3eI{/youtube}


Το ρεπορτάζ του  FLY 89.7 σήμερα το πρωϊ πριν το κρίσιμο παιχνίδι

Λίγες ώρες πριν το ματς … τελικό ανάμεσα στην ΑΕ Σπάρτη και την Κυπαρισσία, ο FLY πραγματοποίησε εκτενές ρεπορτάζ φιλοξενώντας στην πρωινή ζώνη σημαντικές μορφές του ποδοσφαίρου, όπως ο Γιάννης Γκαϊτατζης και ο Δημήτρης Αλέμης, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, κύριο Παναγιώτη Καρρά, τον πρώην πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτης, κύριο Ηλία Τρακάκη, το νυν πρόεδρο, κύριο Γιάννη Βουζιώτη, το δημοσιογράφο της Ελευθερίας, Κωστα Ηλιόπουλο, τους ομογενείς, Γιάννη Πανάγο και το Σπύρο Σπυρόπουλο, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Σικάγο για τα μπαράζ, αλλά και οπαδούς της ομάδας όπως ο Αργύρης Παπαδόγιαννης και ο Παντελής Πανταζέλος.

Συντονιστείτε σήμερα στις 5.00 μ.μ. στον FLY 89.7!
Ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το Δημήτρη Ψυχογιό και τον Τάκη Καρβουνιάρη!

Ακούστε εδώ το ρεπορτάζ! 

{youtube}6nfX9wck2CE{/youtube}