Λακωνία:Εξιχνιάστηκαν 18 διαρρήξεις και κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 18 διαρρήξεις-κλοπές και απόπειρες κλοπών σε οχήματα στη Σπάρτη Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 31χρονος, είχε διαπράξει από τα τέλη Νοεμβρίου του έτους 2012, έως και τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους, 13 κλοπές-διαρρήξεις και 5 απόπειρες κλοπών, σε οχήματα στη Σπάρτη Λακωνίας.

Ειδικότερα όπως πρόεκυψε, αφού αρχικά προέβαινε στη διάρρηξη των οχημάτων, στη συνέχεια αφαιρούσε από το εσωτερικό τους διάφορα χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Συνολικά από την παραπάνω παράνομη δράση του, είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τα -1.300- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί την 15-4-2013, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και είναι προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.