17 Σεπτεμβρίου: Αστυνομικό Δελτίο Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 29χρονος Τούρκος, μετά από Εντολή Προσωρινής Σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου και ύστερα από αίτημα των Τουρκικών Αρχών,

κατηγορούμενος για κλοπή κατά συναυτουργία, πράξη που έγινε στην Τουρκία την 19-5-2007. Ο 29χρονος, ήταν κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της οικείας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 22χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το βράδυ στο Κοκκώνι Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε οικία ημεδαπών και με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Επαρχιακή Οδό Αγίων Θεοδώρων-Κινέττας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 65χρονος Έλληνας, γιατί κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι, μήκους -23,5- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.