Α.Ε. Σπάρτη – Παναρκαδικός 1–0 (1ος Φιλικός αγώνας)

Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Πετρόπουλος (Ρασσιάς Στέφανος), Κόπελας, Πανάκης, Γκίτζιας, Σπηλιωτόπουλος, Αρνιώτης (Γκολέμης), Χοτζάϊ, Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Χαλίλι.Στον πάγκο για την Α.Ε. Σπάρτη οι Γκολέμης, Κορώνης, Ρασσιάς, Σαραντόπουλος,

Ρουσσιαμάνης, Αϊβαλιώτης, Νικόλαρος, Φουντούκης.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Αρώνης, Κλαπής, Ζώης, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Αρδάμης, Δήμος, Νάνος, Καδάς, Ευγ. Πετρόπουλος.

Στον πάγκο για τον Παναρκαδικό οι Σταθόπουλος, Γκαρόνης, Μπίσιας, Μανέλης, Μπίλης, Μπίσιας, Μπούτας.

Περιγραφή: Η Α.Ε. Σπάρτη έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Σεμερτζίδη στο 16ο λεπτό, με τον Ψυχογιό να αποκρούει. Ο Παναρκαδικός απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Αρώνη, ο οποίος είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Γαρόζη.  Επόμενη καλή στιγμή για την Α.Ε. Σπάρτη το έμμεσο φάουλ που κέρδισε στο 34′, δίχως όμως να το μετατρέψει σε γκολ μετά από λάθος του γκολκίπερ του Παναρκαδικού που άφησε και έπιασε ξανά τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές με τους δύο προπονητές να κάνουν δοκιμές. Ο Κορώνης με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρέωσε τον αναπληρωματικό γκολκίπερ του Παναρκαδικού (Μανέλης) σε εντυπωσιακή επέμβαση στο 54ο λεπτό.

Στο 72ο λεπτό ο Πανάκης μετά από σέντρα του Σεμερτζίδη από δεξιά νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναρκαδικού.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι φέτος στην ομάδα της Α.Ε. Σπάρτη υπάρχουν νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την Σπάρτη και τη Λακωνία. Σήμερα στο φιλικό αγωνίστηκαν οι Ρασσιάς, Σαραντόπουλος, Νικόλαρος, Αϊβαλιώτης, Φουντούκης και οι έμπειροι Σπηλιωτόπουλος, Αρνιώτης, Πετρόπουλος.

Γκολ: Πανάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σεμερτζίδη από δεξιά.

Αλλαγές: Ο Τσίρκοβιτς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες. Γκολέμης στην θέση του Αρνιώτη πριν την λήξη του ημιχρόνου, Ρασσιάς στη θέση του Πετρόπουλου.

ΠΗΓΗ:isports.gr