Αρκαδία: Κυκλοφόρησε ο 1ος Φοιτητικός Οδηγός Εκτπώσεων

Κυκλοφόρησε ο πρώτος Φοιτητικός Οδηγός Εκπτώσεων και Προνομίων! Μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μια pocket size καλαίσθητη έκδοση με όλα όσα μπορούν να κάνουν τη ζωή ενός φοιτητή στην Αρκαδία πιο εύκολη και κυρίως πιο οικονομική.

Μήνυμα Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρούκα, για τον Φοιτητικό Οδηγό

Ο παρών «Φοιτητικός Οδηγός Εκπτώσεων και Προνομίων» για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι μία κοινή προσπάθεια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να  διευκολύνει την καθημερινότητα των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ και να αυξήσει τα οφέλη που θα έχουν από τη φοιτητική ζωή τους στην πόλη μας. Ενημερώνοντας τους φοιτητές για τα καταστήματα και άλλους χώρους που θα τους προσφέρουν εκπτώσεις & προνόμια, δίνεται μια πολύ σημαντική  δυνατότητα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία, να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στο δυναμικό κοινό των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ, προβάλλοντας παράλληλα τις προσφορές τους προς τους φοιτητές.
Ο «Φοιτητικός Οδηγός Εκπτώσεων και Προνομίων» βρίσκεται αναρτημένος στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (www.arcadianet.gr ) και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (www.uop.gr ), ενώ έντυπη μορφή του θα διανεμηθεί σε όλους τους φοιτητές των Τμημάτων της Τρίπολης. Αυτή η πρώτη έκδοση θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2014, οπότε και θα εκπονηθεί νέος Οδηγός για την επόμενη φοιτητική χρονιά. Πρόκειται για μία πρώτη προσπάθεια που διαρκώς θα βελτιώνεται και θα εμπλουτίζεται.

Για επιπλέον διευκόλυνση των φοιτητών έχει αναρτηθεί στις προθήκες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ειδικό αυτοκόλλητο σήμα που ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι συμβεβλημένη με τον Φοιτητικό Οδηγό.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε επιβάλλεται η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών από όλους τους φορείς, τόσο για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων όσο και για τη στήριξη των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για το Επιμελητήριο Αρκαδίας
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Μπουντρούκας