Υπέταξε και τον Πανθυρεατικό η Σπάρτη! {video}

Ασταμάτητη η ΑΕ Σπάρτης, καθώς υπέταξε, με καλή εμφάνιση, εκτός έδρας και τον Πανθυρεατικό με 0 – 2, σε ένα παιχνίδι που μετέδωσαν ζωντανά ο Δημήτρης Ψυχογιός και ο Τάκης Καρβουνιάρης για λογαριασμό του FLY 89.7 και της ενημερωτικής ιστοσελίδας flynews.gr.

Οι παίκτες του Αργύρη Κατσίχτη επέβαλαν το ρυθμό τους, κράτησαν την μπάλα και άνοιξαν το σκορ με το Γεωργακόπουλο στο 21′. Ο Σούρσος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, μετά από σουτ του Σεμερτζίδη, και ο Γεωργακόπουλος πέτυχε το γκολ. Στο 27′ ο Σεμερτζίδης είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά δεν τα κατάφερε. Από εκείνο το λεπτό και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Σπάρτη οπισθοχώρησε, δίχως ευτυχώς να πληρώσει την αδράνεια που επέδειξε σε μερικές φάσεις. Τελικά, στο 76′ ο Τσούκλης πέτυχε το λυτρωτικό γκολ βάζοντας φωτιά στο γήπεδο, όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 300 φίλοι της Σπάρτης.

Μετά και τη νίκη της Κυπαρισσία επί του Κουτσοποδίου, η λακωνική ομάδα ισοβαθμεί με τη μεσσηνιακή στην πρώτη θέση (12 βαθμοί). Απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε της διαδικασίας των μπαράζ. Η Σπάρτη υποδέχεται το Κουτσοπόδι, ενώ η Κυπαρισσία ταξιδεύει στο Άστρος, για να αντιμετωπίσει τον Πανθυρεατικό. Εάν οι πρωτοπόροι κερδίσουν, τότε θα οδηγηθούμε στο τελικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα, στις 7 Ιουνίου, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

    Πανθυρεατικός: Σούρσος, Μπάρλας Β. Μπάρλας Γ., Σακελλαράκης, Αρφάνης, Σαμαρτζής, Χαρμπαλής, Αδάμης Ι., Μπάρλας Κ., Δημάκος Δ., Αγγελόπουλος Γ.

    A.E. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς, Πανάκης, Σπηλιωτόπουλος, Κόπελας, Τσούκλης, Χοτζάϊ, Σεμερτζίδης, Ντορίν, Γεωργακόπουλος, Αναστασάκος.


Δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ,όπως μας τα έδωσαν οι συνάδελφοι από το astrosnews.gr:

{youtube}6Tl6d8Ngcy0{/youtube}