Τροποποιήσεις στο “Λεύκτρο-Σπάρτη”

Προχωρούν οι διαδικασίες για την γεφύρωση του ποταμού «Κοτιτσιάνη» και του ανισόπεδου κόμβου Άγιος Κωνσταντίνος -Φουντείκα.

Δημοσιεύθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η ανακοίνωση που αφορά στη «Διαβίβαση φακέλων τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων του κλάδου Λεύκτρο – Σπάρτη ως προς την γεφύρωση του παραπόταμου ¨Κοτιτσιάνη» και την αποκατάσταση πρόσβασης σε παρακείμενη αγροτική περιοχή καθώς και ως προς τον ανισόπεδο κόμβο Άγιος Κωνσταντίνος – Φουντέικα» στην περιοχή του Λογκανίκου της Δ.Ε. Πελλάνας της Π.Ε Λακωνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Με την ευκαιρία δημοσίευσης της παραπάνω ανακοίνωσης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίηση της, που ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής γίνεται πραγματικότητα, διότι με την κατασκευή του κύριου άξονα του κλειστού αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρου – Σπάρτης είχαν δημιουργηθεί προβλήματα πρόσβασης από τους οικισμούς προς τις αγροτικές καλλιέργειες και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσπαθεί να είναι πάντα δίπλα στον πολίτη δίνοντας λύσεις στα οποία προβλήματα προκύπτουν.