Περι… Φωτάκη ο λόγος!

Τις τελευταίες ώρες “κυκλοφορεί” και γράφεται από διάφορα site ανα την Ελλάδα, περί επικείμενης μεταγραφής του γνωστού ποδοσφαιριστή της Superleague Γ.Φωτάκη στην ΑΕ Σπάρτη.

Λοιπόν επειδή απ’ ότι φαίνεται μετά την άνοδο της ΑΕ Σπάρτης στα σαλόνια της Football League και των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιθυμία ανόδου της ομάδας στη Super League και δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε,τα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα ακουστούν και θα γραφτούν θα είναι ουκ ολίγα και όπως καταλαβαίνεται και γνωρίζετε όσοι ασχολείστε με τη μπάλα και τα της μεταγραφολογίας,τις περισσότερες φορές είναι… “ράδιο Αρβύλα” οφείλουμε να ξακαθαρίσουμε τα εξής.

Ο όμιλος FLY διαθέτοντας δύο μέσα τον ραδιοφωνικό σταθμό FLY 89.7 και το ενημερωτικό portal www.flynews.gr με τη σοβαρότητητα,εγκυρότητα το ήθος που τον διέπει, αλλά και τον σεβασμό πάνω από όλα προς τους ακροατές-αναγνώστες του κάνει σαφές εξ’ αρχής ότι όσον αφορά τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που θα έχει και θα αφορούν την ΑΕ Σπάρτη θα τις μεταδίδει-δημοσιεύει μόνο μετά από εμπεριστατωμένο ρεπορταζ και πληροφορίες που θα αντλεί από έγκυρες πηγές, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας.

Τώρα με τη περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα,από έγκυρες πληροφορίες μας, σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Λακωνική πρωτεύουσα όπου συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με ανθρώπους της Σπάρτης και οι πιθανότητες για τη πραγματοποίηση της πρώτης συγκεκριμένης μεγάλης μεταγραφής είναι πολλές και μάλιστα βρίσκονται “σε καλό δρόμο”. Όπως όμως μας είπαν, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και ίσως χρειαστεί να περιμένουμε έως τις 15 Ιουνίου.Πάντως μέχρις στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση της ΑΕ Σπάρτης για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Γιώργος Φωτάκης είναι διεθνής αφού εχει 13 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη και 2 γκόλ,ενώ έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Πανθρακικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ιθύνοντες της ομάδας που χειρίζονται τα των μεταγραφών ήδη συνομιλούν με πολλούς άλλους αξιόλογους παίκτες, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα όπως μας αποκάλυψαν,αναμένεται να αποκτηθεί δυνατό όνομα της Super Leaague.

Τέλος να αναφέρουμε ότι σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Σπάρτης βρέθηκαν εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής για να επιβλέψουν και να ανακοινώσουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Ρεποττάζ: Τάκης Λ. Καρβουνιάρης