Ο Νίκος Μπουντούρης στη Σπάρτη | Πρόγραμμα Διημέρου

Η συνεργασία με το Νίκο Μπουντούρη
Μία σημαντική και αποκλειστική συνεργασία επισημοποιεί το διήμερο 6 και 7 Μαϊου ο Λακωνικός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το 1ο Basketball Camp με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπουντούρη!

Ειδικότερα, ο γνωστός πρώην καλαθοσφαιριστής και καταξιωμένοι συνεργάτες του θα πραγματοποιήσουν αύριο και μεθαύριο προπονήσεις με τους παίκτες όλων των κατηγοριών του Λακωνικού, δίνοντας έμφαση στην ατομική βελτίωση, την ενδυνάμωση και την τεχνική, με ευρύτατο ασκησιολόγιο και σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης.

Παράλληλα, ο Νίκος Μπουντούρης θα παραχωρήσει ομιλία με γενικό τίτλο: Συλλογικός Αθλητισμός για παιδιά – Προπόνηση – Στόχοι – Νοοτροπία – Χαρακτήρας – Οικογένεια, ενώ θα παρευρεθεί και στον ετήσιο χορό της λακωνικής ομάδας, την Κυριακή 7 Μαϊου.

Ο επικεφαλής της Nikos Boudouris Basketball Academy θα συνεργάζεται στο εξής με τους προπονητές του Λακωνικού, Θανάση Σκιαδά και Θεόδωρο Σφυρή, σε συμβουλευτικό επίπεδο για θέματα τεχνογνωσίας, αλλά και ανάδειξης των ταλέντων της ομάδας.

Γιορτή … ανόδου!
Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, στις 2.00 μμ., στο Ξενοδοχείο Μενελαϊον, ο Λακωνικός, ο οποίος γιορτάζει την άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, καθώς και τα 6 χρόνια λειτουργίας του. Στην εν λόγω εκδήλωση, η ομάδα της Λακωνίας θα βραβεύσει το Νίκο Μπουντούρη για τη συνολική προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ.

Το ρυθμό θα δίνουν: Δημήτρης Βούρας στο Πιάνο, Κώστας Κακούρος στην Κιθάρα και τη Φωνή, Κυριάκος Σγούρδας στο Μπουζουκι και Νικολέτα Κρητικάκου στο τραγούδι.

Γενική Εισοδος υπέρ συλλόγου: 5 ευρώ

Πρόγραμμα Διημέρου

Ομάδα Α (Αθλητές γεννηθέντες 1998 – 2003)

Σάββατο
10.45 πμ – 12.30 μμ
5.00 μμ – 6.30 μμ

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Νίκος Μπουντούρης θα επισκεφθεί το Γυμναστήριο Ευεξία, το οποίο θα παραχωρήσει αθλητικό υλικό, στο πλαίσιο του Προπονητικού Διημέρου.

Κυριακή
9.45 πμ – 11.30 πμ

Ομάδα Β (Αθλητές γεννηθέντες 2004 – 2008)
12.15 μμ – 2.00 μμ
6.15 μμ – 8.00 μμ

Κυριακή
11.15 πμ – 1.00 μμ

Οι χυμοί που θα προσφερθούν στους αθλητές είναι μία προσφορά του ΑΣΕΕ Αμυκλών Λακωνία και του κυρίου Σπύρου Παπαδάκου.

Ο Νίκος Μπουντούρης στον FLY 89.7
Μια μέρα πριν το 1ο Προπονητικό Διήμερο στη Σπάρτη, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Μπουντούρης, μίλησε στον FLY για τη συνεργασία του με το Λακωνικό, το σύγχρονο μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το Final 4, τους τελικούς της Basket League, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τη σχέση του με τη Λακωνία!