Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Barcelona – Λεωνίδας

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων Barcelona – ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ.

Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι αυξημένη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας αφού οι φίλαθλοι δεν θα συρρεύσουν στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης μόνο για να θαυμάσουν τους Ισπανούς άσσους αλλά και για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου δήμου Σπάρτης.

Τα εισιτήρια, εκτός από τα γκισέ του σταδίου τη μέρα του αγώνα, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΕΠΣ Λακωνίας, το κατάστημα «Παναγιώτα» και το ξενοδοχείο ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ.

Επιπλέον κυκλοφόρησε και η συλλεκτική αφίσα του μοναδικού αγώνα ποδοσφαίρου η οποία εκτός από την δυναμικότητα που προβάλλει, θα μας θυμίζει πάντοτε ένα σημαντικό γεγονός για τα Λακωνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και την φιλανθρωπική δράση.

Τη φιλανθρωπική προσπάθεια του ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ υποστηρίζει η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης. Τα έμπειρα μέλη της ΛΕΦΩΣ θα αποτυπώσουν με το φακό τους πρόσωπα και πράγματα που θα συμβούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης των παλαιμάχων της FC Barcelona ABJ, εντός και εκτός γηπέδου.

Το υλικό της ΛΕΦΩΣ θα διανείμει αποκλειστικά ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ενώ θα δημιουργηθεί και σχετικό φωτογραφικό λεύκωμα που θα κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις της μοναδικής φιλανθρωπικής δράσης.