Με τη Σπάρτη θα συνδεθεί αύριο η εκπομπή “Μπράβο Ρούλα”

Με τη Σπάρτη θα συνδεθεί η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» της Ρούλας Κορομηλά, αύριο το βράδυ! Όπως συνηθίζει, η εκπομπή πραγματοποιεί συνδέσεις με διάφορες πόλεις στην Ελλάδα που έχουν διαγωνιστικό χαρακτήρα με σκοπό την προβολή της πόλης και του θεάματος. Εκτός από την προβολή της πόλης (η εκπομπή είναι πρώτη στα νεανικά κοινά) θα υπάρξει και χρηματικό έπαθλο το οποίο θα δοθεί μετά από κλήρωση από τη Wind στην τελευταία εκπομπή της σεζόν (25/6/2016).

Κατά τη διάρκεια της απευθείας μετάδοσης στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, θα κατασκευαστεί και θα απλωθεί η μεγαλύτερη ελληνική σημαία! Θα τα καταφέρει ο κόσμος της Σπάρτης να την κατασκευάσει; Η απάντηση θα δοθεί το Σάββατο στις 22:30΄!

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εθελοντές στη δημιουργία της ελληνικής σημαίας θα πρέπει να είναι μεγάλα παιδιά ή νέοι με κέφι και διάθεση, μέλη συλλόγων της πόλης ή γκρουπ φοιτητών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με την παραγωγή του «Μπράβο Ρούλα» στο 210 5771187, είτε με το Δήμο Σπάρτης στο 27310 22226 (ώρες 10 με 12 το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής).