Μεσσήνη: 41χρονος πυροβόλησε και ακρωτηρίασε τον πατριό του

Το βράδυ της Δευτέρας στις 10:00 στην αγροτική θέση Άγιος Νικήτας του δημοτικού διαμερίσματος Μεσσήνς ο 41χρονος που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πυροβόλησε εξ’ επαφής τον 65χρονο πατριό του εντός της οικείας του.

Ο 41χρονος, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του μπήκε στην αυλή  του πατριού του όπου μένει με τη μητέρα του ακριβώσς στο διπλανό σπίτι και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα αναστατώνοντας την περιοχή. Ο 65χρονος πατριός του βγήκε από το σπίτι για να τον σταματήσει και αφού λογομάχησαν έντονα, ο δράστης έφυγε. Όμως, λίγο αργότερα και σε διάστημα λιγότερο των 15 λεπτών γύρισε μπήκε στο σπίτι και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατριό του στο δεξί πόδι από κοντινή απόσταση.Άγνωστο παραμένει αν η μητέρα του βρισκόταν στο σπιτι και βίωσε το τραγικό περιστατικό.

Ο άτυχος 65χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το πόδι του. Όμως, δεν τα κατάφεραν και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον 41χρονο που είχε εξαφανιστεί έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο, αλλά τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του FLY, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη προσαγωγή του 41χρονου.

Αύριο το πρωϊ στις 8:00 αναλυτικό ρεπορταζ του Τάκη Καρβουνιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Πρωϊνό Ant1”