Η Μ.Παναγάκου στον FLY: “Ο Δήμος Αν.Μάνης έχει αυξήσει 80% το νερό, τη στιγμή που σπαταλώνται χρήματα στις φιέστες”

Στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιεί ο FLY για την τουριστική κίνηση στο νομό Λακωνίας, η κυρία Μαίρη Παναγάκου, ιδιοκτήτρια του Kotronas Bay Bungalows και του Εστιατορίου Γεύσεις Εν πλω στον Κότρωνα, μίλησε σήμερα στην πρωινή ζωνη του σταθμού, τονίζοντας ότι η Μάνη φέτος περιμένει πολλούς τουρίστες, μιας και φαίνεται από τις κρατήσεις ότι θα είναι μια καλή χρονιά!

Η κυρία Παναγάκου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αύξηση του ΦΠΑ, το οποίο θα απορροφήσει η επιχείρησή της, δίχως να επιβαρύνει τον πελάτη. Επίσης, τόνισε ότι πλέον πρέπει οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι … 5 αστέρων και αναφορικά με το νέο δρόμο, Λεύκτρο – Σπάρτη, υπογράμμισε ότι είναι ένα πολύ θετικό έργο για τον τόπο, καλώντας μάλιστα τους Λάκωνες να μην … γκρινιάζουν, αλλά να δουν τη θετική πλευρά του θέματος.

Τέλος, η γνωστή chef, Μαίρη Παναγάκου, καταπιάστηκε και με τα πρόβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, αλλά και το ρόλο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, αναφέροντας ότι έχει αυξήσει το τιμολόγιο του νερού κατά 80%, ξεθάβοντας νόμο του 1980! Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά στον FLY ότι ο εν λόγω δήμος δεν έχει αντιπολίτευση, τονίζοντας χαρακτηριστικά “αυτά έχουν τα απολυταρχικά καθεστώτα”. Τέλος, δεν παρέλειψε να καταπιάστεί με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αύξηση των Γαλάζιων Σημαιών, αλλά και συνολικά για τον τόπο. “Καλά και τα χορευτικά συγκροτήματα στο Μεσολλόγι και τα Ιωάννινα, αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα για το δήμο μας. Καλά έκαναν οι Μανιάτες και πολέμησαν στο παρελθόν. Τώρα πολεμούμε εμείς, για να σώσουμε το σπίτι μας” ανέφερε!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη