Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτη | Το ρεπορταζ από την Κρήτη

Με μεγάλο στόχο για το προσφυγικό σωματείο να γράψει ιστορία και να προσθέσει το τρόπαιο που λείπει στην τροπαιοθήκη του! Αντίπαλος στον σημερινό ημιτελικό που διεξάγεται στην έδρα του Ηροδότου ο Αστέρας Βλαχιώτη από τη Λακωνία και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα!

Χθες βρεθήκαμε στο γήπεδο, παρακολουθήσαμε την τελευταία προπόνηση των “κυανόλευκων” πριν από το σημερινό ραντεβού και ζητήσαμε τα σχόλια τόσο σημαντικών στελεχών (ποδοσφαιριστών) όσο και δύο ανθρώπων που η συνεργασία τους έφερε μόνο κέρδη: Του προπονητή και του προέδρου του Ηροδότου…

ΟΙ παίκτες

“Γνωρίζουμε πως για την ιστορία αυτής της ομάδας θα είναι πολύ σημαντική μια νέα διάκριση σε αυτόν τον θεσμό. Θεωρούμε αν και δεν έχουμε εύκολο έργο πως με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε” είπε ο Δημήτρης Κοιλιάρας με τον Μανόλη Κανδηλάκη να προσθέτει: “Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά και αυτή τη φορά!” Ο Βαγγέλης Μωραίτης υπόσχεται πως όλοι “θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό” και σημειώνει πως “οι φίλαθλοι του Ηροδότου όπως σε κάθε ματς θα κάνουν αυτό που ξέρουν…”

Ο κόουτς και ο πρόεδρος

“Εχουμε πάρει πληροφορίες για τον αντίπαλό μας που είναι καλή ομάδα με προπονητή έναν αξιόλογο άνθρωπο που είναι φίλος μου. Θα κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση έστω και αν οι βασικοί μας στόχοι στη σεζόν ήταν άλλοι”, σχολίασε ο προπονητής του Ηροδότου Λευτέρης Βασιλειάδης. Τέλος, ο πρόεδρος Στέλιος Σωκιανός που έχει ήδη δώσει νέα πνοή και όχι μόνο αγωνιστικά στον προσφυγικό σύλλογο είπε: “Εμείς καλούμε στο γήπεδο το φίλαθλο κοινό της Νέας Αλικαρνασσού και ολόκληρου του Ηρακλείου! Ευελπιστούμε σε ένα αγώνα σε αθλητικό πλαίσιο και να είμαστε εμείς οι νικητές και αυτή τη φορά!”

* Ο Αστέρας Βλαχιώτη (Λακωνίας) του Μίκι Τσίρκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μετά τη νίκη του με 1 – 0 επί του Φωκικού. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Βασίλης Μπούνας.

Ζωντανά η εξέλιξη του ημιτελικού στο flynews.gr

Ενημέρωση από τον συνάδελφο Μανώλη Βαρδαλαχάκη ανταποκριτή του cretetv.gr

* Το ζευγάρι στον άλλο ημιτελικό είναι: Ελπίδα Σκουτάρεως – Κερατσίνι

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

πηγή: neakriti.gr