Δυναμική αρχή για τη νέα έκδοση του flynews

Η ενημερωτική ιστοσελίδα flynews.gr βγήκε στον “αέρα” στις αρχές του φθινοπώρου του 2011 και τάραξε τα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήρεμα διαδικτυακά νερά της πληροφόρησης στην Πελοπόννησο!

Συνεντεύξεις με πρόσωπα πανελλαδικής εμβέλειας και αποδοχής, νέα από όλους τους χώρους, οπτικό ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες και απόψεις χαρακτηρίζουν το δυναμικό site flynews.gr, το οποίο έχοντας ως σημείο έναρξης τη Λακωνία, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αποκτήσει ευρύτατες διαστάσεις και να προκαλέσει πολυάριθμα σχόλια με το ύφος της αντικειμενικής δημοσιογραφίας που υιοθέτησε.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι θέματα που έφερε στο φως η ενημερωτική διαδικτυακή πύλη της Πελοποννήσου flynews.gr φιλοξενήθηκαν από ποικίλα ειδησεογραφικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας!

Το 2015 σε μια χρονιά αναμφισβήτητα δύσκολη για τη χώρα και ειδικότερα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η δημιουργική και συντακτική ομάδα του flynews έδωσαν την υπόσχεση ότι όχι μόνο δε θα προβούν σε έκπτωση του ειδησεογραφικού τους προϊόντος, αλλά θα θέσουν ως κύριο μέλημά τους τη βέλτιστη απόδοση της ιστοσελίδας! Αν κρίνουμε από τη μαζική σας ανταπόκριση τις πρώτες ημέρες της νέας έκδοσης του flynews.gr, η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας συνεχίζεται!

Σας ευχαριστούμε!

flynews.gr | Νέα Έκδοση | Νέα αρχή |