Γονείς και Παιδί, με τη Μάρθα Ηλιοπούλου

Μάθετε τα πάντα για τα παιδιά σας μέσα από μία ενημερωτική ενότητα στην εκπομπή “Χαμηλή Πτήση” με την Ηλιοπούλου Μάρθα Ειδική Παιδαγωγό/ Φιλόλογο MA Special Education/B.T.E.C Edexcel , Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών. Η Ηλιοπούλου Μάρθα είναι Υπεύθυνη στο Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου “Εξέλιξη” στη Σπάρτη Λακωνίας.

Τα παιδιά είναι ο θησαυρός κάθε γονέα , η πηγή έμπνευσης και ελπίδας για κάθε γονιό. Όμως στην καθημερινότητα, τα παιδιά δε φέρνουν μόνο χαρές αλλά και ανησυχίες. Όλοι οι γονείς προβληματίζονται σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών, τη ψυχολογία τους καθώς και τον τρόπο ανατροφής τους. Προσπαθούν όλοι να κάνουν το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, επιθυμούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που αφορούν το παιδί και τη σχέση μαζί του.

Στην ενότητα “Γονείς και Παιδί” του Ionian Channel κάθε Τετάρτη 15:45 θα ενημερώνεστε αναλυτικά για θέματα ανάπτυξης, ψυχολογίας, αθλητισμού , εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης για τους μικρούς και μεγάλους ήρωες της ζωής σας! Έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση !!

Πρακτικές οδηγίες , προτάσεις και ανάλυση συμπεριφορών και δυσκολιών παιδιών και εφήβων θα αναλύονται στην ενότητα της εκπομπής.