Αποκλειστικό FLY: Τρεις δυνατές μεταγραφές για τη Σπάρτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ FLY

Με την έλευση της νέας χρονιάς η ΠΑΕ Σπάρτη έκανε τα πρώτα μεταγραφικά μπαμ στη Football League. Οι Λάκωνες, που έχουν προαναγγείλει ότι θα κινηθούν δυναμικά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, προχώρησαν σε τρεις πολύ δυνατές και ποιοτικές προσθήκες.

Συγκεκριμένα απέκτησαν τον Στέργιο Δοδορτσάκη από την Κ20 του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, μιας και μετά ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Γιώργος Μπουζούκης. Ο Mπουζούκης είναι 24 ετών, αμυντικός μέσος και μέχρι πρότινος έπαιζε στη Λοκομοτίβ Σόφιας, στη Βουλγαρία. Παλαιότερα έχει παίξει σε Βατανιακό, Αιγινιακό, Πιερικό και ΑΟ Χανιά.


Τρίτη μεταραφή ο Γκιέολ-Χι Τζανγκ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη Μασία, την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα με τη Μπαρτσελόνα συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο UEFA Youth League. Έμεινε ελεύθερος από τους “μπλαουγκράνα” και υπέγραψε πέρυσι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τζανγκ (γεννημένος στις 4 Απριλίου 1998) έχει παίξει με την Κ17 της χώρας του, έχει ύψος 1.75 και εκτός από τη Μασία έχει περάσει και από την Pohang Steelers, ομάδα της πατρίδας του.

Τέλος ποδοσφαιριστής της Σπάρτης είναι και επισήμως ο Καζβιρόπουλος που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό λόγω της αποβολής της ομάδας του Μενιδίου από τη Football League.