Ανοικτή επιστολή Γιάννη Σπυρόπουλου προς ΕΠΣ Λακωνίας

Καλωσορίζω τα μέλη της εκτελεστικής και της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣ Λακωνίας που προέκυψαν από τις εκλογές της 21ης Απριλίου (συμβολική μέρα για δημοκρατικές εκλογές) και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και επίπονο έργο τους με γνώμονα την αξιοκρατία και την διαφάνεια που τόσο πολύ υποστηρίχτηκαν σε όλες τις συνεντεύξεις πριν τις εκλογές.

Μετά τις εκλογές όμως φαίνεται να εξασθενεί η λέξη διαφάνεια καθώς ενώ έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τις αρχαιρεσίες ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί αναλυτικά τα αποτελέσματα, πόσοι ψήφισαν, πόσους ψήφους πήρε ο καθένας, πόσα τα άκυρα, πόσα τα λευκά

Μπορεί να κάνω λάθος και να μην το «προβλέπει» το καταστατικό που τόσες φορές επικαλέστηκαν κάποιοι για να απορρίψουν άλλα και μάλιστα σοβαρά θέματα, αλλά δεν είναι δα και κρατικό μυστικό, εκτός και εάν κάποιοι δεν θέλουν να τα δώσουν στη δημοσιότητα για δικούς τους λόγους.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι στις διάφορες επιτροπές που ανακοινώθηκαν εκτός από τα εκλεγμένα μέλη υπάρχουν και κάποιοι που για να επιλεχθούν να συμμετέχουν υπήρχαν κάποια κριτήρια. Ποια ήταν αυτά τα κριτήρια και από ποιους επιλέχθηκαν, γιατί κάποιοι από αυτούς έχουν αποδεδειγμένα ιστορία στο Λακωνικό ποδόσφαιρο αλλά κάποιοι άλλοι είναι απλώς παρατηρητές του Λακωνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος θα θυμίσω κάτι που ανέφερα στην προηγούμενη επιστολή μου «θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λακωνίας και σε όποια σωστή απόφαση θα με έχουν δίπλα τους αλλά σε κάθε απόφαση που πάει πίσω το Λακωνικό ποδόσφαιρο θα με βρίσκουν απέναντι τους πολύ δυναμικά και πάντοτε με διαφάνεια και ειλικρίνεια.»

Συνεχίζουμε……………………

Με εκτίμηση

Γιάννης Σπυρόπουλος