Έκλεψε μία, δύο, δέκα και … συνελήφθη!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς. Επιπλέον, ο 30χρονος τυγχάνει ήδη έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 3.11.2014 έως την 26.5.2016, στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά δέκα κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε οικίες.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρυσαφικά, ηλεκτρονικές, οικιακές συσκευές κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -23.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των συνεργών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.