“Spartan Hero” | Γίνε δότης μυελού των οστών!

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση SPARTAN HERO με θέμα <Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών” που θα πραγματοποιηθεί την 5η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00, στο κέντρο Νερόμυλος.
Η εθελοντική δωρεά μυελού των οστών δίνει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και λέμφωμα.
Με μια απλή διαδικασία δίνοντας λίγο σάλιο, ο καθένας από εμάς ( από 18 έως 50 ετών)μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μια ζωή.
Όσοι περισσότεροι εθελοντές δότες τόσα περισσότερα χαμόγελα από ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή των: 1) Courtney Parker (τραγουδίστρια, χορεύτρια, συνεργασίες με Έλενα Παπαρίζου και Playmen ) ,
2) Λούη Βλαχάκη (GUILT) και 3) DJ ROUS

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυκλών “Η ΝΙΟΒΗ> σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης, το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Δωρεάν μεταφορά εθελοντών δοτών μυελού των οστών από και προς το κτήμα Νερόμυλος Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Αναχώρηση από το Μουσείο 7.00 μ.μ. και 8.00 μ.μ.

Προσφορά τουριστικού γραφείου ΚΤΕΛ Ν.Λακωνίας

Το Δ.Σ του Νομικού Προσώπου θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυκλών “Η ΝΙΟΒΗ” για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, ώς προς το θέμα της Δωρεάς Μυελού των Οστών, αποφάσισε να ενταχθεί σαν συνδιοργανωτής σ’ αυτήν την ανθρωπιστική και θεάρεστη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 05/09/2016, στον χώρο του Νερόμυλου Αμυκλών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΤΣΙΛΙΒΑΣ

Με την υποστήριξη του FLY FM 89,7 και της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.flynews.gr