Όπλα, μαχαίρια, κλοπές και ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

Μεσσηνία
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στις Αφίδνες Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, 47χρονος ημεδαπός, γατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, ένα αεροβόλο πιστόλι, είκοσι φυσίγγια, πλήθος σφαιριδίων, κυνηγητικό όπλο και τρεις κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία περίπτωση αρπαγής τσάντας ημεδαπής, που είχε γίνει προχθές το απόγευμα, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 36 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Αργολίδα
Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά με μήκος λάμας -10- εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

Κορινθία
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αποθήκη αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, φυτό κάνναβης, ύψους 2,5 μέτρα περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -19,4- γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -15- συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.