Τι έκανε στην Καλαμάτα το 19χρονο μοντέλο που συνεληφθη με κοκαϊνη;

Τι μπορεί να έκανε στην Καλαμάτα και με ποιους μπορεί να είχε συναναστροφές το 19χρονο μοντέλο που φέρεται να ζούσε στην πόλη μας πριν ξεκινήσει το μυστηριώδες ταξίδι για Αιθιοπία και Χονγκ Κονγκ, όπου συνελήφθη με 2,5 κιλά κόκας, αξίας 307.000 δολαρίων;

Στους γονείς της που ζουν στη Μυτιλήνη είχε πει πως θα φοιτούσε εδώ σε ΙΕΚ παραϊατρικών, αλλά από το τέλος Αυγούστου που έφυγε από την πατρίδα της μέχρι τη σύλληψή της είχε με την οικογένεια μόνο μία τηλεφωνική επικοινωνία, όπως μετέδωσαν αθηναϊκά κανάλια με πληροφορίες ανταποκριτών τους στη Λέσβο.

Η διαμονή της στην Καλαμάτα υπάρχει μόνο σαν απλή πληροφορία, καθώς ουδείς φέρεται να γνωρίζει -ούτε η Αστυνομία- κάτι για την υπόθεση.

Ποια τελικά ήταν η σχέση της Ε.Μ. με την Καλαμάτα παραμένει μυστήριο. Το μοντέλο, το οποίο συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων, είχε μεν πει στους γονείς της ότι σπουδάζει σε ΙΕΚ της Καλαμάτας μια παραϊατρική ειδικότητα, αλλά οι ίδιοι οι γονείς -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το γραφείο του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου- δεν το είχαν επιβεβαιώσει για να πουν κάτι τέτοιο με σιγουριά. Πάντως, όπως ανέφεραν στην “Ε” δημοσιογραφικές πηγές από τη Μυτιλήνη -το νησί όπου η 19χρονη κοπέλα μεγάλωσε και τελείωσε πέρυσι το σχολείο-, η οικογένειά της δεν ήξερε τίποτα απολύτως ούτε για το ότι ασχολείται με το μόντελινγκ, αλλά ούτε για το ταξίδι της στην Αιθιοπία, απ’ όπου ταξίδεψε για το Χονγκ Κονγκ. Ο αστυνομικός πατέρας της έμαθε για τη σύλληψη της κόρης του από τα μίντια και όπως μας είπαν οι ίδιες πηγές, η οικογένεια ήξερε ότι το παιδί τους είναι στην Καλαμάτα. Οσο για την ενασχόληση με το μόντελινγκ, κι αυτό εξέπληξε όσους την γνώριζαν στο νησί, καθώς ήξεραν ότι για μια περίοδο δούλεψε εκεί σε πρατήριο καυσίμων και μας την περιέγραψαν ως μια συνηθισμένη κοπέλα, όπως τόσες άλλες. Ωστόσο, όπως μας επιβεβαίωσαν, το να γίνει μοντέλο ήταν ένα από τα όνειρά της. Οι ίδιες πηγές μας είπαν μάλιστα ότι η κοπέλα είχε εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες από τη Μυτιλήνη και όλοι όσοι την ήξεραν πίστευαν ότι σπουδάζει.

Εν τω μεταξύ, η 19χρονη φαίνεται ότι δεν είχε ποτέ πριν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο καθώς πληροφορίες της “Ε” αναφέρουν πως ούτε τώρα, αλλά ούτε και πριν η τοπική Αστυνομία την αναζήτησε για το παραμικρό.

Ο πατέρας της κοπέλας ανέθεσε στον Σάκη Κεχαγιόγλου να εκπροσωπήσει την οικογένεια και όπως ο ίδιος ο δικηγόρος δήλωσε στο «ΘΕΜΑ 104,6», “η 19χρονη φαίνεται πως είναι θύμα καταστάσεων, είναι θύμα άλλων. Βρέθηκε ξαφνικά από την Καλαμάτα στο Χονγκ Κονγκ”. Να σημειωθεί ότι η κοπέλα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης και όπως δήλωσε και ο κ. Κεχαγιόγλου πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αν αναλογιστεί κανείς την ποσότητα και τον τρόπο της σύλληψης.

Ελευθερία