Με αισιοδοξία το ξεκίνημα της Σπάρτης (video+φωτο)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2017-18 στο γήπεδο Σαϊνοπουλείου, πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα η ΑΕ Σπάρτη.
Το παρόν έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές, οι 7-8 ήταν παίχτες υπο δοκιμή, το νέο προπονητικό team καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Νικόλαρος με τον τεχνικό διευθυντή Σπύρο Παπακωνσταντίνου. Στην προπόνηση που ήταν ανοιχτή για το κοινό βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, που με πανό και συνθήματα θέλησαν να δείξουν “με το καλημέρα” τη στήριξή τους στην Μπάρτσα!

Σε δηλώσεις του στον FLY, ο προπονητής της Σπάρτης Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος με τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις, θα δοκιμαστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένει και τις υπόλοιπες ολοκληρωμένες μεταγραφές. Τέλος αποσαφήνισε ότι δική του πρόθεση είναι το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται από 24-25 ποδοσφαιριστές.

Ρεπορταζ: Τάκης Καρβουνιάρης

Η κάμερα και το μικρόφωνο του FLY 89.7 radio και του Flynews.gr  ήταν εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφίες,βίντεο και δηλώσεις από την “πρώτη” της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ.

Δηλώσεις Δημήτρη Νικόλαρου:

https://www.facebook.com/flynews.gr/videos/1931506100395358/

https://www.facebook.com/flynews.gr/videos/1931502163729085/