Μπαράζ συλλήψεων στον Κορινθία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, για αποπλάνηση παιδιών και αρπαγή ανηλίκου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 22.4.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από το σιδηροδρομικό δίκτυο του Ο.Σ.Ε., μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ληστεία.