Έρχεται … Στην Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο πρωταθλητής Λακωνικός!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για το Λακωνικό, ο οποίος επικράτησε του Δίωνα μέσα στην Κυπαρρισία με 47 – 53, κατακτώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή και ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία, έπειτα από δύο χρόνια στη Β΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Οι παίκτες του Θανάση Σκιαδά πανηγύρισαν την άνοδο, έχοντας καταφέρει φέτος να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο αήττητοι και με μόλις μία ήττα στα play off.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελούν δικαίωση τόσο για τον coach της ομάδας όσο και για τους παίκτες του Λακωνικού! Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ομάδα της Λακωνίας άξιζε το εισιτήριο για την Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καθώς:

Στην κανονική περίοδο είχε την καλύτερη επίθεση με 911 πόντους και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 666 παθητικό. Μάλιστα, πέτυχε 14 στις 14 νίκες!

Στα play off, ο Λακωνικός επέδειξε την καλύτερη άμυνα με 260 πόντους παθητικό και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 343 πόντους.

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο εισιτήριο για την Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πήρε ο Πολύβιος Μεγαλόπολης, ύστερα και από τη νίκη του επί του Κάστρου Μονεμβασιάς.

Στο αγωνιστικό μέρος:
Δεκάλεπτα: Α:13-13 ,Β:21-24 ,Γ:29-43 ,Δ:47-53

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ (Σκιαδάς):
Θεοδωροπουλος, Ξανθάκος, Κουτρακος, Προφύρης 7, Σφυρής 1, Μηλιάκος, Μανιατάκος 9, Μπάχα 7(1), Αγγουράς 14, Λεφακινης, Χριστοδουλάκος 7(1), Κοκκόλης 8(2)