Λαθροθηρία αγριογούρουνου στη Λογγάστρα Σπάρτης | Βαριά τραυματισμένος 24χρονος από πυροβολισμό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ FLY

Το Σάββατο 17.6.2017, στις 9:30 το βράδυ, στην περιοχή Λογγάστρα του δήμου Σπάρτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, τραυματίστηκε σοβαρά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,  ένας 24χρονος  μετά από πυροβολισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άντρες αγνώστων στοιχείων επιδόθηκαν σε παράνομο κυνήγι αγριογούρουνου, γεγονός που αποδεικνύεται, μιας και σε κοντινή απόσταση από το νεαρό τραυματία βρέθηκε θηρευμένο ένα αγριογούρουνο περίπου 30 κιλών το οποίο σκότωσε λίγο νωρίτερα ο δεύτερος άντρας. Η μοίρα όμως τους έπαιξε άγριο παιχνίδι.

Είχε Άγιο…

Το δράμι χτύπησε το παληκάρι πολύ κοντά στον πνεύμονα, δίπλα από τη καρδιά και σταμάτησε 2 χιλιοστά από τη σπονδυλική στήλη. Ο 24χρονος διακομίστηκε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο “Σωτηρία” ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.Ο άντρας που πυροβόλησε αναζητείται από τις αρχές. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

*Δράμι – επεξήγηση
Οι σεβροτίνες ή δράμια είναι σφαιρίδια (μπίλιες) τέτοιας διαμέτρου που δεν εντάσσονται στην κλασική ταξινόμηση και αρίθμηση των σκαγιών και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως σκάγια, αφού έχουν και εντελώς διαφορετική βλητική συμπεριφορά. Η διάμετρός τους κυμαίνεται από 5 έως 9,6 mm. Συνήθως είναι μολύβδινα, και μπορεί να είναι και επινικελωμένα ή επιχαλκωμένα. Σπανιότερα είναι κατασκευασμένα και από άλλα κράματα εκτός του μόλυβδου. Τα φυσίγγια που έχουν γομώσεις με δράμια στην αγορά ονομάζονται συνήθως με τον αριθμό των σφαιριδίων που φέρουν π.χ. οκτάβολα, εννιάβολα, κ.ο.κ.