Ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μία ακόμα ιδιαίτερη συνταγή από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
500 γρ τυρί φέτα
100 γρ διάφορα τυριά τριμμένα
4-5 αυγά
200 γρ μαργαρίνη
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 γιαούρτι
200 γρ καπνιστό ζαμπόν, κομμένο σε κυβάκια

Τρόπος παρασκευής
1. Αναμειγνύετε το αλεύρι με τη μαργαρίνη, τα αυγά χτυπημένα, το γιαούρτι και προσθέτετε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά.
2. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο με αντιστάσεις, στους 180ο για 45′-50′, μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια.