Επικοινωνία Μητσοτάκη με Χρήστο Μάστορα – Τι είπαν για τους βορειοηπειρώτες

Ο Χρήστος Μάστορας είχε ξεσπάσει πριν δύο μέρες με μια οργισμένη ανάρτηση, με αφορμή «την αδικία σε βάρος των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών», όπως αναφέρει και απευθύνθηκε δημοσίως στον πρωθυπουργό ζητώντας την παρέμβαση του για να λήξει το θέμα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε χθες, Πέμπτη, ο ίδιος με τον Χρήστο Μάστορα, με αφορμή την ανάρτηση του καλλιτέχνη για το ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών. Ο Πρωθυπουργός τον ενημέρωσε ότι θα προωθηθεί σύντομα νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα συνεργάστηκε με τη σύζυγο του Τομ Χανκς Ρίτα Γουίλσον, είχε ξεσπάσει για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο θέμα των μειωμένων συντάξεων των Βορειοηπειρωτών και το νόμο Κατρούγκαλου.

Στην ανάρτησή του τόνισε ότι: «Οι Βορειοηπειρώτες λοιπόν παρά το γεγονός ότι έχουν εκπληρώσει απόλυτα τις υποχρεώσεις τους προς το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας ΤΟΥΣ και ΜΑΣ, λαμβάνουν κατά πολύ μειωμένη σύνταξη σε σχέση με τους Ελλαδίτες που έχουν τα ίδια ένσημα!»

https://www.instagram.com/p/B8bSQ4SheIw/