Χρυσό μετάλλιο στη Νέα Υόρκη για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πετρίνας

World’s Best Olive Oil for 2019
GOLD AWARD

Συμμετέχοντας φέτος για πρώτη φορά, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου στην Ν. Υόρκη, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πετρίνας, ,με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο « Petrina» απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο, κατατάσσοντας το ελαιόλαδό μας σε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο.

Ο NYIOOC, που διοργανώνεται κάθε άνοιξη στην πόλη της Νέας Υόρκης, είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος διαγωνισμός ελαιολάδου στον κόσμο και η ετήσια λίστα με τους νικητές των βραβείων θεωρείται ευρέως ως έγκυρος οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα του έτους.

Η κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, και η κατάταξη του εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου «Petrina» σε ένα από τα καλύτερα του κόσμου για το 2019, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Συγχρόνως έρχεται ως επισφράγιση των προσπαθειών εκσυγχρονισμού του ελαιουργείου του Α.Σ. Πετρίνας, με σκοπό την παραγωγή ελαιολάδου ανωτέρας ποιότητας με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα δίνει την ηθική ικανοποίηση στους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού και την ώθηση που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν το σκληρό και επίπονο έργο τους γνωρίζοντας πια ότι οι κόποι τους αναγνωρίζονται και βραβεύονται  διεθνώς. Το βραβείο αυτό δεν θα μας εφησυχάσει, αντίθετα, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε  αδιάκοπα την προσπάθειά μας , ώστε κάθε χρόνο το ελαιόλαδό μας  να κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.